!!Helaas geannuleerd!! Leerlingenconcert piano, klarinet, dwarsfluit

Leerlingenconcert piano fluit klarinet 06-04-2019 Drie muziekdocentes uit Heerhugowaard hebben de handen inéén geslagen en organiseren een leerlingenconcert op zaterdagmiddag 6 april om 15.00 uur in de Heilige Familie Kerk aan de Jan Glijnisweg 30 te Heerhugowaard. Het concert is toegankelijk voor iedereen! Natasja van Steen (dwarsfluit), Nienke de Jong (klarinet) en Mariëlle Doorenspleet (piano) zijn drie conservatorium geschoolde musici met een passie voor les geven. Zij runnen elk hun eigen muzieklespraktijk in Heerhugowaard. Van jonger dan 8 tot ouder dan 80, voor allerbeginste beginner tot vergevorderd, iedereen kan bij deze enthousiaste docentes terecht.

Leerlingen van verschillende leeftijden, verschillende niveaus en in verschillende samenstellingen brengen uiteenlopend repertoire. De drie docentes sluiten de middag zelf af met muziek van Gwyneth Walker, Full Circle. Het belooft een zeer gezellige, afwisselende en muzikale middag te worden.

Voor een bijdrage in de kosten is er de mogelijkheid na afloop bij de uitgang een vrijwillige bijdrage te doen. Voor meer informatie kun je mailen met maninaterzet@gmail.com. Of kijk op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/maninaterzet/ .